De Wit Schoonmaakdiensten - Tilburg - Noord Brabant
De Wit Schoonmaakdiensten - Tilburg - Noord Brabant
Diensten.
Regulier schoonmaak
De Wit schoonmaakdiensten verzorgt het regulier schoonmaakonderhoud van kantoren, praktijkruimtes, bedrijfsruimtes, VVE's, instellingen en particulieren.
Voor een regulier schoonmaakonderhoud stellen wij, naar wens van de klant, een schoonmaakprogramma op. Het onderhoud kan in frequentie variëren van eens
per week tot meerdere malen per dag.

De voor het onderhoud benodigde schoonmaakmiddelen en -materialen worden geleverd door De Wit schoonmaakdiensten.
Onze materialen voldoen aan de laatste milieu eisen, en zo werken ook wij aan
een schone en groene toekomst.
Ook kunt u de levering van sanitaire en facilitaire artikelen door ons laten verzorgen.

Wij van De Wit schoonmaakdiensten beschikken over gemotiveerde medewerkers die altijd voor u klaarstaan om aan uw wensen te voldoen.

Periodiek onderhoud
De Wit schoonmaakdiensten verzorgt naast regulier ook periodiek schoonmaakonderhoud. Hierbij valt te denken aan o.a. het diepreinigen van sanitair, keukens en andere gebruiksruimtes.

Tevens verrichten wij periodiek onderhoud aan:

De Wit Schoonmaakdiensten - Tilburg - Noord Brabant Glas. wit-ruimte (1K) Dit traditioneel met de ladder, of met een aanhanger met osmose water.
wit-ruimte (1K) Hiermee kunnen wij op hoogte werken, zonder ladder of hoogwerker.
De Wit Schoonmaakdiensten - Tilburg - Noord Brabant Gevel. wit-ruimte (1K) Met hogedruk het reinigen van uw gevel, of het verwijderen van graffiti
De Wit Schoonmaakdiensten - Tilburg - Noord Brabant Vloeren. wit-ruimte (1K)Het strippen en opnieuw polymeren van uw linoleumvloer, het schuren van uw tegelvloer en het kristalliseren,
wit-ruimte (1K) polijsten en impregneren van uw natuursteenvloer en het shampoorellen van tapijt, vloerkleden en vloerbedekking.